Concerten en voorstellingen
 

Zo divers als onze geboortelanden zijn, zo divers zijn ook onze optredens.
 
In theaters en op concertpodia kunnen wij geboekt worden voor het geweldige muziekoverstijgende project Feel your Senses
Feel your Senses: een spektakel voor de zintuigen

Bij het project ‘Feel your Senses’ geeft muziek een basis, maar het gaat nu expliciet ook om het prikkelen van zintuigen in bredere zin: zicht, gehoor, smaak, gevoel, verwachtingen, verbondenheid en fantasie. Tijdens onze concerten kan je ons zien en horen, praat je met ons en met elkaar en fantaseer je met ons mee (in geuren, vergezichten, geluiden). We laten werk van bekende maar vooral ook minder bekende componisten horen en combineren dat met een creatieve enscenering (positie, versterking, verlichting etc.). We zetten media in en gebruiken de muziek om deze media te duiden; bv met de korte stomme film ‘Hotel Eléctrico’. We gebruiken onze opstelling tijdens het concert jegens elkaar en het publiek: verspreid, bewegend, gezamenlijk op het podium, verborgen. De muziek is klassiek en modern en heeft stukken met improvisatie. Na afloop kan het publiek nog nablijven om een drankje te drinken en om na te praten, vragen te stellen en om ons en elkaar te ontmoeten ... maar wel op 1,5 meter afstand.

 

Als klassiek trio kunnen wij een prachtige bijdrage leveren aan een bruiloft of juist troost bieden tijdens een uitvaart. Wij spelen dan een programma dat in overleg met jou wordt samengesteld. Ook voor een andere gelegenheid kunnen wij een muzikale bijdrage leveren. 

Daarnaast zijn wij bezig een kinder- /schoolvoorstelling te ontwikkelen zodat ook de allerjongsten op een leuke, speelse en leerzame manier in contact kunnen komen met de magische wereld van muziek.