No Strings Attached

 
Wie zijn wij?

Wij zijn Elodia Climent, Marleen Schuuring en James Aylward en vormen samen het trio No Strings Attached.
Wij creëren tijdens onze voorstellingen een spannende maar ook gezellige sfeer waar je samen met ons en de muziek meereist. Elodia verrast je met haar virtuositeit op de dwarsfluit en piccolo, Marleen laat je wegdromen op de klank van haar hobo en althobo en James diepe warme fagot is de basis waardoor je je in een warm bad waant.
Maar vergis je niet, alledrie de spelers kunnen in de verschillende stukken toch weer anders uit de hoek komen!

Wij kennen elkaar doordat we alledrie al vele jaren in dezelfde grote professionele orkesten spelen die Nederland rijk is.
Omdat we alledrie een blaasinstrument bespelen ontsprong de gedachte om samen een trio op te richten dat nét even anders is.
Zo bedacht zo gedaan!

Het trio is in mei 2019 opgericht met de gedachte om klassieke muziek in een vrijere en meer experimentele vorm aan te gaan bieden. Het is ons te doen om het verbinden van de musici, de muziek en het publiek in een gemeenschappelijke reis waarin verschillende zintuigen en de fantasie worden geprikkeld.

Muziek is de aanleiding en basis, maar in onze concerten hebben we ook aandacht voor zicht, reuk, gehoor, smaak, gevoel, verwachtingen en fantasie.

In ons trio combineren we tenslotte onze verschillende culturele achtergronden: Spaans, Australisch en Japans en Nederlands.